Simon Cowell.
Volledig scherm
Simon Cowell. © EPA

‘Cowell onderging zes uur durende operatie aan meerdere breuken in rug, metalen staaf geplaatst’

Simon Cowell heeft een zes uur durende operatie ondergaan aan zijn gebroken rug. Het lichaamsdeel bleek op meerdere plekken gebroken en er moest een metalen staaf worden geplaatst om de boel aan elkaar vast te zetten. Het X Factor-jurylid herstelt nu van de succesvolle ingreep nadat hij een dag eerder een fietsongeluk kreeg.

  1. Man die 37 jaar lang onschuldig vastzat blaast iedereen omver bij America's Got Talent

    Man die 37 jaar lang onschuldig vastzat blaast iedereen omver bij America's Got Talent

    De 59-jarige Archie Williams heeft iedereen weggeblazen tijdens de nieuwste auditieronde van America’s Got Talent. De Amerikaan werd in 1983 veroordeeld voor een verkrachting die hij niet had gepleegd en zat 37 jaar lang in de gevangenis. Achter de tralies was Williams een trouwe kijker van de populaire talentenjacht, ernaar verlangend om ooit zelf deel te kunnen nemen. Deze week kwam zijn droom uit: na zijn auditie werd Archie getrakteerd op een staande ovatie en een knuffel van jurylid Simon Cowell.
  2. Republikeinen eisen strafrechtelijk onderzoek naar Netflix om film Cuties

    Republikei­nen eisen strafrech­te­lijk onderzoek naar Netflix om film Cuties

    Het rumoer rond de Netflix-film Cuties laait steeds verder op. In de Verenigde Staten heeft een groep Republikeinen nu een beroep gedaan op het ministerie van Justitie om Netflix te vervolgen voor het uitbrengen van de controversiële film. Dat melden verschillende Amerikaanse media. Volgens de conservatieve partij voldoet Cuties aan de wettelijke definitie van kinderporno in de VS. De film zou jonge kinderen seksualiseren.