Volledig scherm
Bram en Patty: het succesverhaal van Married at First Sight. © RTL/Rik de Vries

Bram en Patty (Married at First Sight) verwachten eerste kindje

Vrolijk nieuws voor Married at First Sight-koppel Bram en Patty uit Brabant: er komt gezinsuitbreiding. Vier jaar nadat ze meededen aan het liefdesexperiment van RTL 4 is Patty in verwachting van een meisje.

De 41-jarige Bram en zijn Patty (35) zijn zielsgelukkig met het babynieuws. Wanneer Patty precies is uitgerekend, is niet bekend. Vanavond was in RTL Boulevard te zien hoe ze samen met Bram een zogenoemde gender reveal-cake aansneed. ,,Ja hoor, hij is roze!’', riepen ze uit. ,,Het wordt dus een meisje.’'

Bram en Patty gaven elkaar op 21 november 2015 het jawoord in een hotel in Lekkerkerk, zonder dat ze elkaar ooit gezien hadden. Op basis van fysieke en psychologische tests besloten de wetenschappers van Married at First Sight dat ze de perfecte match moesten zijn.

Het vierde seizoen van MAFS begint vanavond. Een recordaantal van 1.500 mensen durfde hun liefdeslot in handen van een kersvers team van experts te geven.

  1. Seksschandaal brengt Scientology en Tom Cruise in verlegenheid

    Seksschan­daal brengt Scientolo­gy en Tom Cruise in verlegen­heid

    Een seksschandaal rond de That ‘70s Show-acteur Danny Masterson (43) doet de Church of Scientology wankelen. Tijdens een rechtszaak hebben vier jonge vrouwen de controversiële kerk ervan beschuldigd verkrachtingen, seksuele aanvallen, mensenhandel en intimidatie onder de mat te vegen. Volgens sekteleden dreigt de hele situatie ook te ontploffen in het gezicht van Tom Cruise (57), het beroemdste lid én uithangbord van Scientology.