Britney Spears en haar manager Cade Hudson.
Volledig scherm
Britney Spears en haar manager Cade Hudson. © Britney Spears / Instagram

Beste vriend Britney Spears spreekt zich voor het eerst uit: ‘curatorschap is een flink staaltje seksisme’

Cade Hudson, een van Britney Spears’ beste vrienden en tevens haar agent, heeft zich voor het eerst openlijk uitgelaten over het curatorschap van de zangeres. Via sociale media liet Hudson weten ‘dat het tijd is haar te bevrijden uit haar gevangenschap’.

  1. Britney walgt van steunberichten van mensen die voorheen zwegen: ‘Hoe durven jullie?’

    Britney walgt van steunbe­rich­ten van mensen die voorheen zwegen: ‘Hoe durven jullie?’

    Britney Spears haalt uit naar mensen in haar omgeving die volgens haar onoprecht hun steun betuigen. ‘Er is niets erger dan naasten die nooit voor je klaarstonden en nu ineens dingen gaan posten over jouw situatie’, schrijft de Amerikaanse zangeres op Instagram. Ze is er niet van gediend dat sommige kennissen en familieleden haar nu willen steunen, maar voorheen nooit iets van zich lieten horen.
  2. Britney: ‘Geen optredens meer zolang vader bepaalt wat ik draag’

    Britney: ‘Geen optredens meer zolang vader bepaalt wat ik draag’

    Britney Spears weigert op te treden zolang haar vader bepaalt wat ze ‘draagt, zegt, doet en denkt’. Tot ze van zijn curatorschap is bevrijd, neemt ze alleen dansvideo’s op in en rond haar huis. Wie die simpele filmpjes een mager aftreksel vindt van haar echte optredens, kan wat haar betreft de hik krijgen. ‘Als je mijn fijne kont niet wilt zien dansen of als hij niet goed genoeg voor je is, lees je maar een boek.’