Volledig scherm
Danser en choreograaf Barrie Stevens. © ANP Kippa

Barrie Stevens: wij hebben nog genoeg te vertellen

RTL is ‘waarschijnlijk bang’ dat de krasse knarren Willibrord Frequin, Peter Faber, Barrie Stevens en Gerard Cox niets meer te vertellen hebben. Dat zei Stevens donderdag aan tafel bij Jinek in een reactie op het nieuws dat de zender mogelijk het programma Beter laat dan nooit met een nieuwe groep mensen wil maken.

Vorig jaar waren de vier voormalig televisiesterren de hoofdpersonen van de serie, die een redelijk succes werd voor RTL. Donderdag stond echter in De Telegraaf dat de zender nadenkt over een andere cast. ,,De vertraging zit 'm in het feit dat we er als zender voor kiezen een eventuele tweede serie met een geheel nieuwe cast te maken", aldus een woordvoerder.

Dat nieuws viel het kwartet reizende bejaarde sterren rauw op hun dak. ,,Ik denk dat ze het gevoel hebben dat we niets meer te vertellen hebben. We hebben natuurlijk heel veel verteld maar er is ook veel niet gebruikt", aldus Barrie. Hij denkt dat een nieuwe plek en een andere uitdaging opnieuw voor mooie televisie kan zorgen. ,,We hebben echt nog wel wat te vertellen, maar dan met een andere invalshoek.”

Ook Peter Faber is het daar mee eens. ,,De formule is heel goed. Wij zullen authentiek reageren waar we ook komen", zei hij.