Camila Cabello en Ed Sheeran.
Volledig scherm
Camila Cabello en Ed Sheeran. © BrunoPress/PhotoShot

Bam Bam is de zomerhit van 2022 (en dit zijn de zomerhits van eigen bodem)

Bam Bam van Camila Cabello en Ed Sheeran is volgens de lezers van deze site de zomerhit van 2022. Dat blijkt uit een poll waarop ruim 7500 lezers hun stem uitbrachten. Tussen de kanshebbers stonden alleen buitenlandse acts, maar ook artiesten van eigen bodem zorgen deze maanden voor zomerse klanken. Een overzicht.

 1. Vier sterren voor oorlogsdrama Rebel: een boze filmdreun van jewelste
  recensie

  Vier sterren voor oorlogsdra­ma Rebel: een boze filmdreun van jewelste

  Aan ambitie geen gebrek, want hemellief wat willen de Vlamingen Adil en Bilall – van Bad Boys For Life - een hoop laten zien met hun anti-radicaliseringsdrama Rebel. Het begint nog enigszins conventioneel. Als drugsdealer en rapper Kamal door zijn wanhopige moeder de deur wordt gewezen, besluit hij te kiezen voor het ‘avontuur’ in Syrië waar hij door Islamitische Staat (IS) wordt gerekruteerd en ingezet als maker van propagandavideo’s.
 2. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”