Volledig scherm
Art Rooijakkers © Marco Okhuizen

Art Rooijakkers duikt met latenightshow onder laagterecord Twan Huys

Een pijnlijke ochtend moet het zijn voor Art Rooijakkers en zijn bazen bij RTL 4. Zijn Zomer met Art is inmiddels zo ver afgegleden dat hij onder het laagterecord is gedoken van RTL Late Night met Twan Huys. Gisteravond trok het programma nog slechts 181.000 kijkers, terwijl Huys op het dieptepunt 188.000 belangstellenden wist te bereiken.

Na een moeilijke eerste week volgt een volgende klap voor de Zomer met Art. Op een nieuwsrijke dag met onder meer de finale van de Elfstedenzwemtocht van Maarten van der Weijden en de grote 112-storing leek het een ideale dag voor een actuele talkshow op de late avond. Terwijl Pauw op NPO 1 een mooie 708.000 kijkers weet te noteren, zakt Art Rooijakkers naar een absoluut dieptepunt op het late tijdslot. Met 181.000 kijkers scoort hij zelfs minder dan de mislukte talkshow van Twan Huys bij RTL 4.

Zomer met Art is net begonnen aan zijn tweede week. Elke werkdag ontvangt Rooijakkers met een zomerdate - in de eerste week Richard Groenendijk en deze week Ryanne van Dorst - gasten die te maken hebben met de actualiteit. Columniste Angela de Jong velde eerder al een hard oordeel: ‘Als je geen moeite in gasten wil steken, waarom begin je dan een talkshow?’, stelde ze in een column.

De Zomer met Art is de komende weken nog te zien op de late avond op RTL 4.

  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?