Ariana Grande.
Volledig scherm
Ariana Grande. © EPA

Ariana Grande: Soms moet ik nu eenmaal huilen

In een post op Instagram heeft Ariana Grande uitgelegd waarom ze dit weekend moest huilen tijdens een optreden. De zangeres wilde haar fans daarmee laten weten dat zij zich niet alleen moeten voelen als zij ook eens verdrietig zijn.

 1. Getraumatiseerde Ariana Grande deelt scans van hersenen: ‘Ze doen hun fucking best’
  Foto

  Getraumati­seer­de Ariana Grande deelt scans van hersenen: ‘Ze doen hun fucking best’

  Popster Ariana Grande (25) heeft scans van haar hersenen gedeeld die volgens haar op schokkende wijze illustreren dat ze aan een posttraumatische stressstoornis (PTSS) lijdt. Ze noemt de foto’s ‘doodeng’ en ‘hilarisch’ tegelijk en benadrukt dat haar brein elke dag ‘zijn fucking best’ doet. Hoewel PTSS volgens deskundigen eigenlijk niet zichtbaar is op breinscans, maken fans zich zorgen om de zangeres die morgen op het festival Coachella staat.
 2. Måneskin zorgt voor gekkenhuis bij Humberto: horde fans bij studio, gitarist springt op tafel
  video's

  Måneskin zorgt voor gekkenhuis bij Humberto: horde fans bij studio, gitarist springt op tafel

  De Italiaanse rockers van Måneskin hebben gisteravond flinke indruk gemaakt op kijkers van Humberto. De winnaars van het Eurovisie Songfestival sloten de talkshow af met een stevige vertolking van hun hit Zitti E Buoni, waarbij de gitarist zelfs voor de neus van Humberto Tan op tafel sprong. Op sociale media regende het complimenten, overigens niet alléén voor het optreden. ‘Mogen er meer shirtloze mannen op tv?’