De meest bekeken Halftime Show ooit is die van Katy Perry, waarin ze hits zong als Roar, Teenage Dream, California Gurls en Firework.
Volledig scherm
De meest bekeken Halftime Show ooit is die van Katy Perry, waarin ze hits zong als Roar, Teenage Dream, California Gurls en Firework. © Getty Images

Apple vervangt Pepsi als sponsor Halftime Show Super Bowl

Apple Music is de nieuwe sponsor van de roemruchte Halftime Show tijdens de Super Bowl. Apple vervangt frisdrankmerk Pepsi als geldschieter van de show in de rust van de finale van de Amerikaanse footballcompetitie. De Super Bowl is doorgaans het best bekeken televisie-evenement van het jaar in de Verenigde Staten.

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”