Anouk Hoogendijk.
Volledig scherm
Anouk Hoogendijk. © ANP Kippa

Anouk deelt sexy kiekje en Marco brengt een ode aan Maan

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Marco Borsato is een groot fan van zijn voormalig The Voice of Holland-pupil Maan de Steenwinkel. Ze mocht met hem optreden in de Kuip en vandaag deelt hij een filmpje waarmee hij een ode brengt aan de zangeres.

Koninklijk bezoek voor Gerard Joling. De zanger had een sculptuur gekocht van Prinses Margarita de Bourbon de Parme en die kwam hem persoonlijk even langsbrengen.

De mannen van Kris Kross Amsterdam hebben de smaak goed te pakken met Nederlandstalige singles. Na Moment en de nummer 1-hit ‘Hij is van mij’ volgt volgende week een derde nummer in de moerstaal. Dit keer strikte het dj-trio Nielson voor de zangpartij.

Voormalig voetbalster en tegenwoordig analist Anouk Hoogendijk wenst iedereen met dit spannende kiekje een fijne dag.

Liza Sips viert voor de eerste keer vakantie met haar dochtertje Charlize. En de actrice geniet met volle teugen van haar kleine meid. ‘Niet in woorden uit te drukken hoe gek ik op dit kleine poppetje ben!’

Het gaat er op de set van Expeditie Robinson niet altijd serieus aan toe. Nicolette Kluijver kan zich, in een filmpje dat ze deelt, niet focussen door de grappen en grollen van Kaj Gorgels.

Chantal Janzen blikt terug op het moment dat kleine Bobby net was geboren en zij en James in diepe slaap op beeld werden vastgelegd.

Echt blij kijkt ze er niet bij, maar Marieke Elsinga vindt het tijd dat de zomer zich mag laten zien.

Beau van Erven Dorens is volgens sterrenfotograaf William Rutten een geweldig model om voor de camera te hebben. ‘Ik kan er niks aan doen, maar Beau doet mij altijd een beetje aan Robbie Williams denken’, schrijft hij. Oordeel zelf.

Tatjana Simic heeft wat foto's uit de oude doos gevonden en deelt deze maar al te graag met haar fans. ‘Je bent nog steeds mooi’, luidt een van de complimenten.

De Nijmeegse Vierdaagse is in volle gang. Ook Jamai Loman loopt enthousiast mee, al valt zijn deelname hem vandaag wel zwaar.

Het leek er even op dat Chantal Bles met een inspirerend afvalverhaal zou komen. Niets is minder waar: de blondine maakt gewoon reclame.

  1. The Passion raakt kijkers in coronatijd: ‘Gek om iedereen te zien knuffelen’

    The Passion raakt kijkers in coronatijd: ‘Gek om iedereen te zien knuffelen’

    The Passion bleek deze Witte Donderdagavond voor veel kijkers vooral symbool te staan voor wat de meesten al zo lang moeten missen: contact met naasten, knuffelen, handen vasthouden en samenzijn. Ook verteller van het paasverhaal op NPO 1 Johnny de Mol liet in een boodschap aan zijn moeder weten dat hij haar mist. ,,Mam ik bel je na de uitzending en ik hoop dat wij binnenkort ook weer gewoon samen kunnen zijn.”