André Hazes.
Volledig scherm
André Hazes. © Brunopress

André Hazes voorlopig nog van de radar: niet bij Holland zingt Hazes, grote concerten in België afgelast

Het gaat niet goed met André Hazes. Halverwege september trok de zanger zich terug uit de spotlights in verband met een burn-out, maar zicht op een comeback is er nog niet. Eerder werden al zijn concerten in Ahoy verplaatst naar volgend jaar, maar ook zijn optredens in de Lotto Arena in Antwerpen op 10, 11 en 13 november worden nu afgelast. Dat bevestigt zijn management aan het Vlaamse dagblad Het Laatste Nieuws. Ook zal hij ontbreken bij de concerten van Holland Zingt Hazes.

 1. Legendarisch popprogramma Countdown komt opnieuw tot leven: ‘Dj’s werden zelf sterren’
  PREMIUM
  met video

  Legenda­risch popprogram­ma Countdown komt opnieuw tot leven: ‘Dj’s werden zelf sterren’

  Van Mick Jagger en Paul McCartney tot Whitney Houston, Madonna en David Bowie; ze traden allemaal op bij Veronica’s Countdown. Presentator Jan Douwe Kroeske kocht de archieven van het poppogramma en digitaliseerde vijfduizend uur aan beeldmateriaal. Het topje van de ijsberg zit in een tweedelige documentaire die deze maand te zien is bij NPO2 Extra. Wat maakte Countdown zo onweerstaanbaar?
 2. Bijna 1,5 miljoen kijkers zien cynische Derksen over onderzoek OM: ‘Ik doe geen oog dicht’
  Met video

  Bijna 1,5 miljoen kijkers zien cynische Derksen over onderzoek OM: ‘Ik doe geen oog dicht’

  Bijna 1,5 miljoen kijkers zagen gisteravond dat Johan Derksen zich niet bepaald druk maakt om het onderzoek dat het OM naar hem doet. ,,Er is dus een proces-verbaal opgemaakt, ze hebben mijn verhaal aangehoord en nu gaat hij beslissen wat hij ermee gaat doen. Nou, je begrijpt dat ik geen oog dichtdoe”, zei een sarcastische Derksen in Vandaag Inside, dat maandagavond na twee weken afwezigheid terugkeerde op televisie.