Patrick en Henny In Frankrijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Patrick en Henny In Frankrijk. © AVROTROS

Al zestien jaar smullen we van avonturen in Ik Vertrek: ‘Ze zijn heus wel voorbereid’

kijkcijferhitHeimwee, gedoe met de aannemer, taalproblemen en die ellendige bodem van de portemonnee die altijd te rap in zicht komt; de ingrediënten voor een smakelijke aflevering van Ik Vertrek zijn in 22 seizoenen niet veranderd. Nog altijd is de emigratieshow een regelrechte kijkcijferhit. Hoe kan dat?

0 reacties

 1. Advocaat The Voice-kandidaat Nienke krijgt nóg twee meldingen: ‘Onafhankelijke commissie nodig’

  Advocaat The Voi­ce-kandidaat Nienke krijgt nóg twee meldingen: ‘Onafhanke­lij­ke commissie nodig’

  Steeds meer vrouwen staan op om melding te doen van seksueel overschrijdend gedrag binnen The Voice of Holland. Bij advocaat Sébas Diekstra, die ook The Voice-kandidaat Nienke Wijnhoven bijstaat, zijn gisteren opnieuw twee nieuwe meldingen van oud-kandidaten binnengekomen. ,,Het gaat hier niet zozeer om strafbare feiten, maar wel om ernstig grensoverschrijdend gedrag dat echt niet thuishoort binnen zo’n productie”, zegt de raadsman tegen deze site.
 2. Nieuw op Videoland in februari: The Good Doctor, Mr. & Mrs. Smith en De Bachelor
  KIJKTIPS

  Nieuw op Videoland in februari: The Good Doctor, Mr. & Mrs. Smith en De Bachelor

  Goed nieuws voor fans van De Bachelor! Het populaire programma van Videoland komt in februari met een gloednieuw seizoen waarin StukTV-presentator Thomas van der Vlugt het avontuur aangaat opzoek naar de liefde. Niet alleen fans van De Bachelor hebben iets om naar uit te kijken, Videoland komt aankomende maand met nog meer films en nieuwe seizoenen van veelbekeken series. Hieronder lees je meer over wat je in februari op Videoland kunt verwachten.