Volledig scherm
© EPA

Actrice Elle Fanning valt flauw tijdens galadiner in Cannes

Elle Fanning is tijdens het Chopard Trophée-diner in Cannes flauwgevallen. De Amerikaanse actrice, die dit jaar een van de juryleden van het filmfestival is, werd aan tafel plotseling onwel.

Festivaldirecteur Thierry Fremaux had net acteur Francois Civil op het podium gevraagd toen de Maleficent-ster zich niet goed voelde en van haar stoel viel. Haar zus Dakota, die naast haar zat, hielp haar weer op de been. Ook Colin Firth zou snel zijn opgesprongen van zijn stoel om te helpen. Volgens een ooggetuige werd de ceremonie korte tijd onderbroken door het voorval.

Fanning liet later op de avond op Instagram weten dat ze zich weer prima voelde. ,,Oeps, ik ben vanavond flauwgevallen in mijn Prada-jurk, maar het gaat allemaal goed!’’ De 21-jarige actrice voegde er nog de hashtags #dresstootight en #timeofthemonth aan toe.

Volledig scherm
© EPA
  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?