Uw abonnement
opzeggen

Heeft u problemen bij het inloggen van de digitale krant? Controleer in uw account of het juiste relatienummer is gekoppeld. U kunt uw relatienummer vinden op uw factuur. Het is belangrijk dat het juiste account is gekoppeld aan uw abonnement. Door uit te loggen en opnieuw in te loggen met het correcte account zou het inlogprobleem verholpen moeten zijn. Let op; Vanwege een extra service kan het zijn dat u tijdelijk gebruik heeft gemaakt van de digitale krant. Controleer of uw abonnement wel toegang geeft tot deze productvorm.

Wilt u opzeggen? Jammer, want we raken u niet graag kwijt.

Wij helpen u graag direct telefonisch. Onze klantadviseurs zijn tijdens kantooruren bereikbaar op 088-0139669.

Wist u trouwens dat u heel eenvoudig en kosteloos uw abonnement kunt aanpassen naar een vorm die beter bij u past? Bijvoorbeeld alleen de krant op zaterdag thuisbezorgd met dagelijks toegang tot al het digitale nieuws van uw favoriete krant?

Meer weten over alle mogelijkheden? Bel met onze klantadviseurs op bovenstaand nummer.


Wilt u liever online opzeggen?

Heeft u alleen een digitaal abonnement? Ga naar deze pagina, hier kunt uw digitale abonnement stopzetten/ aanpassen.

Krijgt u de (zaterdag)krant thuisbezorgd? Maak dan gebruik van het online opzegformulier. Dit kunt u vinden in onze abonnementsvoorwaarden. Na ontvangst van het formulier wordt contact met u opgenomen.

 

Wilt u uw abonnementsaanvraag annuleren?

U kunt uw abonnement herroepen binnen 14 dagen na ontvangst van de eerste krant. Binnen deze periode kunt u zonder kosten afzien van de bestelling.
Het is ook mogelijk te herroepen via het herroepingsformulier. Het kan echter enkele werkdagen duren voordat dit is verwerkt. Hierdoor kan het voorkomen dat u de krant toch enkele dagen ontvangt. Als u wilt opzeggen na de periode van 14 dagen na afsluiten abonnement kunt u dit herroepingsformulier niet gebruiken. 

Als u geen tijd heeft om aan de lijn te wachten kunt u hier uw telefoonnummer en postcode achterlaten. We bellen u dan zo snel mogelijk terug!

beeindigen Opzeg Beeindig Stopzet Herroep Stoppen Einde Bereikbaarheid Bereikbaar Bellen Telefoonnummer Telefoon Ontevreden Veelgestelde vraag