Vakantieplannen? Maak gebruik van de vakantieservice
Zo voorkomt u een overvolle brievenbus bij thuiskomst.

Ik zoek

In PZC Premium vindt u onze beste artikelen. Dat zijn de verhalen die het nieuws duiden, spraakmakende interviews, onze columns en meer.

U herkent Premium aan het gele label in het artikel en u leest deze artikelen op destentor.nl en in de nieuwsapp van de PZC.

Onder Premium vindt u een selectie van artikelen waarmee de PZC zich onderscheidt. Het zijn uitlegverhalen, bijzondere interviews en natuurlijk de columns van bekende PZC-auteurs als Jan van Damme, Maikel Harte en Maan Leo. Maar ook artikelen met praktische tips. 

Ik zoek

Ik zoek

Lezerspanel: uw mening telt!

We luisteren graag naar u als lezer van de PZC. Daarom doen we regelmatig onderzoek. Bijvoorbeeld over de inhoud van de krant, advertenties etc. Met de resultaten van deze onderzoeken worden onze producten en diensten continue verbeterd. Ook doen we onderzoek over actuele thema’s in de samenleving. De resultaten hiervan worden door onze journalisten gebruikt om artikelen te schrijven.

Ik zoek

De Provinciale Zeeuwse Courant kent een lange geschiedenis, welke begint met de oprichting van de Middelburgsche Courant in 1758. Ruim honderd jaar later, in 1869 verscheen de Vlissingsche Courant. De Middelburgsche Courant is op 17 mei 1940 zwaar getroffen door het Duitse bombardement op Middelburg en zag zich gedwongen bij de Vlissingsche Courant in Vlissingen in te trekken. Samen gingen ze verder als Provinciale Zeeuwsche Courant - waarin opgenomen de Middelburgsche, Vlissingsche, Goesche- en Breskensche Courant: 1940-1973. In 1946 werd hierin Vrije stemmen - Dagblad voor Zeeland opgenome

Ik zoek

Deze voorwaarden zijn van toepassing op lezersacties van de Persgroep Nederland van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Persgroep Nederland B.V. gevestigd en kantoorhoudende te Jacob Bontiusplaats 9, 1018 LL Amsterdam.

Algemene verkoopvoorwaarden webwinkels

Artikel 1 Definities

Klant
De rechtspersoon of de natuurlijke persoon die een overeenkomst op afstand aangaat met de Persgroep via een door de Persgroep geëxploiteerde webwinkel.

Ik zoek

Uw rekeningnummer wijzigen

Gebruik onderstaand formulier om uw rekeningnummer te wijzigen.

Ook kunt u meteen de betaalwijze en betaalfrequentie aanpassen als u dat wenst.

Betaalwijze

De nieuwe betaalwijze gaat in wanneer de nu voor u geldende betalingsperiode is afgelopen. Bijvoorbeeld: wanneer u nu per kwartaal betaalt, gaat de nieuwe betaalwijze in na afloop van het huidige kwartaal.

Ik zoek

Uw e-mailadres wijzigen

Heeft u een nieuw e-mailadres? Vul dan uw nieuwe e-mailadres en uw naam- en adresgegevens in onderstaand formulier in.

Het is voor ons belangrijk om de juiste contactgegevens te hebben van u als abonnee, zodat wij u (indien nodig) kunnen bereiken voor o.a. bezorgcontroles of tevredenheidsonderzoeken.

Dagbladabonnement?

Gebruik dan onderstaand formulier.

Ik zoek

 

Ik zoek