Uw abonnement
wijzigen

Zes unieke cadeauvouchers voor de feestdagen. Klik hier en profiteer direct! 

Overstappen

Het overstappen naar een andere abonnementsvorm of een andere betaaltermijn kunt u minimaal één maand voor het verstrijken van de lopende betaalperiode aan ons doorgeven. 

Stapt u over op een ander (actie)abonnement of wilt u uw huidige abonnementsvorm continueren, dan betaalt u het dan geldende (actie)tarief.

Bel 088-0139 910 en wij bieden u een passend alternatief!

Voor informatie omtrent de huidige actietarieven en overstapmogelijkheden kunt u contact opnemen met de Klantenservice van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00-17.00 uur.

Wij streven ernaar om uw aanvraag binnen 2 tot 5 werkdagen te verwerken. U ontvangt van ons een bevestiging van uw wijziging of verlenging via e-mail.

 

ePaper Bereikbaarheid Bereikbaar Bellen Telefoonnummer Telefoon Ontevreden

Veelgestelde vragen

U ontvangt binnen 10 werkdagen na de verwerking van uw aanvraag een bevestiging van uw aanvraag en een bevestiging van de startdatum van uw abonnement in uw welkomstmail. In de email staat hoe u zich digitaal kunt registrereren en wordt aangegeven wanneer u uw eerste krant kunt verwachten.

Met een abonnement plus digitaal lezen heeft u onbeperkt toegang tot alle digitale producten van de PZC, waaronder de digitale krant op computer, tablet en smartphone. Van maandag tot en met vrijdag staat de digitale krant vanaf 6 uur en op zaterdag vanaf 7 uur ’s morgens voor u klaar. Zo beschikt u via onze website, apps en Topics 24 uur per dag over het laatste nieuws, achtergronden en alle extra's op het beeldscherm van uw keuze.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Bij de start van uw actieabonnement heeft u een welkomstmail van ons ontvangen. Hierin staat wanneer u uw welkomstcadeau kunt verwachten. De PZC controleert eerst één of meerdere betalingen voordat het cadeau wordt opgestuurd, dit wordt gecommuniceerd in uw welkomstmail.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

De PZC heeft 4 regio-edities.  Met de PZC bent u op de hoogte van al het nieuws: het wereldnieuws, het landelijk nieuws en alles wat in uw eigen buurt gebeurt.

  • Bevelanden-Tholen
  • Schouwen-Duiveland
  • Walcheren
  • Zeeuws-Vlaanderen

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Het is mogelijk om een editie te ontvangen uit een andere regio dan waar u woont. Dit kan echter alleen via de post. Dat betekent dat u uw dagblad een dag later ontvangt en u extra portokosten betaalt van €0,69 per krant. Deze kosten worden automatisch meegenomen in uw abonnementsprijs. Kiest u voor deze opties dan is uw abonnementsprijs hoger dan het reguliere tarief. Digitaal zijn alle regionale edities voor u beschikbaar.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij helpen u graag verder.