Michiel Deturck en Liselotte Baeijaert willen naast hun villa Mon Plaisir een centrum realiseren waar mensen met een kleine portemonnee zich persoonlijk kunnen ontwikkelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Michiel Deturck en Liselotte Baeijaert willen naast hun villa Mon Plaisir een centrum realiseren waar mensen met een kleine portemonnee zich persoonlijk kunnen ontwikkelen. © Katja van Noort

Zonder dikke portemonnee een retraite volgen op een landgoed kan straks in Burghsluis

BURGHSLUIS - Een landgoed met een prachtig huis en flink wat ruimte voor jezelf houden? Niets voor Vlamingen Michiel Deturck (57) en Liselotte Baeijaert (58). Ze zijn sinds drie jaar eigenaar van villa Mon Plaisir aan de Meeldijk in Burghsluis en willen op hun terrein een plek creëren waar mensen kunnen leren en samenkomen.

  1. Iedereen is dólblij dat de scholen weer zijn begonnen. Vooral omdat je al je vrienden weer ziet
    PREMIUM

    Iedereen is dólblij dat de scholen weer zijn begonnen. Vooral omdat je al je vrienden weer ziet

    Supervakanties hebben ze gehad, de leerlingen van De Klimop in Dreischor. De enthousiaste verhalen vliegen door het lokaal van groep 4, 5 en 6. De één kampeerde in Frankrijk, de ander las z’n moppenboekje uit. Maar één ding hebben praktisch alle leerlingen gemeen: ze staan te trappelen om weer naar school te gaan. ,,We hebben er héél veel zin in", zeggen de tweelingzussen Vajèn en Izzy Hoogweg.