DronExpert.nl en Brandhof (Natuur&Platteland) vinden de Aziatische Hoornaar in Dreischor met behulp van een Drone met warmtebeeld camera.
Volledig scherm
DronExpert.nl en Brandhof (Natuur&Platteland) vinden de Aziatische Hoornaar in Dreischor met behulp van een Drone met warmtebeeld camera. © Wouter Borre

Zo vonden twee broers het nest met Aziatische hoornaars: 'Onze drone werd onmiddellijk aangevallen'

VIDEODREISCHOR/BENTELO - Het bedrijf dat zaterdagochtend in Dreischor het nest met Aziatische hoornaars vond, heeft beelden van de zoektocht online geplaatst. Op de beelden is te zien hoe de drone direct wordt aangevallen door de reuzewespen.  

 1. Burgemeester Schouwen-Duiveland zet coronaklagers op hun plaats: ‘Vergelijking met de oorlog is ronduit ongepast’
  PREMIUM

  Burgemees­ter Schou­wen-Duiveland zet coronakla­gers op hun plaats: ‘Vergelij­king met de oorlog is ronduit ongepast’

  RENESSE - Het coronavirus heeft ieders bewegingsvrijheid al weer ruim een jaar beperkt. Voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog hebben ook de navolgende generaties ervaren wat het is om niet te kunnen gaan en staan waar je wil. ,,Maar gelukkig was de oorzaak geen vreemde bezetter die je naasten gevangen nam, wegvoerde of doodde”, benadrukte burgemeester Jack van der Hoek bij de jaarlijkse dodenherdenking een essentieel onderscheid dat nimmer mag worden vergeten.
 1. Coronanozems herontdekken de brommer: 'Een heerlijk gevoel'
  Play

  Coronano­zems herontdek­ken de brommer: 'Een heerlijk gevoel'

 2. Examen havo bedrijfseconomie: 'Meer rekenen dan theorie'
  Play

  Examen havo bedrijfs­eco­no­mie: 'Meer rekenen dan theorie'