Volledig scherm
© Politieteam Oosterscheldebekken

Zierikzeese opgepakt wegens in arm steken partner

ZIERIKZEE - De politie heeft, op last van de officier van Justitie, een 37-jarige Zierikzeese vrouw opgepakt. Ze is aangehouden in haar woning aan de Hoge Molenstraat omdat zij haar 30-jarige partner in zijn arm zou hebben gestoken. 

Het incident gebeurde na een ruzie, in de nacht van zaterdag op zondag rond 1.30 uur. De man, ook afkomstig uit Zierikzee, moest naar het ziekenhuis om aan zijn verwondingen behandeld te worden. Daarna waarschuwde hij de politie.

De vrouw is overgebracht naar het politiebureau. De man heeft aangifte gedaan.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Schouwen en Veere in 107 kilometer lange ‘Best of Nature’ fietsroute

    Schouwen en Veere in 107 kilometer lange ‘Best of Nature’ fietsroute

    BURGH-HAAMSTEDE - De ‘Best of Nature Fietsroute’ loopt van Westvoorne via Goeree en Schouwen naar Veere en is 107 kilometer lang. De exacte route staat omschreven in een apart boekje dat vanaf vandaag gratis verkrijgbaar is en werd gezamenlijk ontwikkeld door de vier kustgemeenten. Per gemeente worden de hoogtepunten onderweg uitgelicht. Het initiatief komt voort uit de internationale toerismebeurs in Berlijn. Daar werden beide Hollandse en de twee Zeeuwse kustgemeenten uitgeroepen tot ‘wereldwijd de beste duurzame natuurbestemming'.