Marianne Weber en John de Bever samen op de bühne op de Bossche Markt tijdens Festival van het Levenslied.
Volledig scherm
Marianne Weber en John de Bever samen op de bühne op de Bossche Markt tijdens Festival van het Levenslied. © Roel van der Aa

Zieke Marianne Weber zegt Goud voor Oud af

BURGH-HAAMSTEDE - Het optreden van Marianne Weber tijdens de allerlaatste editie van Goud voor Oud gaat niet door. 

Weber, die donderdag in Burgh-Haamstede zou zingen voor 1000 ouderen, heeft moeten afzeggen in verband met ziekte. John de Bever en Sieneke komen in haar plaats optreden. John de Bever (oud-profvoetballer) is onder meer bekend van de hit ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht’. Sieneke deed in 2010 mee met het Songfestival met het nummer ‘Ik ben verliefd (sha-la-lie)’.

  1. Aula's bij uitvaart zijn gevuld met leegte, ‘zo triest!’
    PREMIUM

    Aula's bij uitvaart zijn gevuld met leegte, ‘zo triest!’

    ZIERIKZEE - Door de veiligheidsmaatregelen rond het coronavirus mogen bij een uitvaart van een overledene maximaal dertig mensen aanwezig zijn. ,,De aula’s zijn gevuld met leegte”, hoort Rosalinde van Ingen Schenau. ,,Zo triest!” Wanneer iedereen die noodgedwongen thuis moet blijven nu eens een bloem met persoonlijk kaartje op een lege stoel laat leggen, bedacht de Schouwse kunstenaar. ,,Dan ervaren de nabestaanden op het moment dat ze achter de kist binnen komen, toch nog de warmte van al die mensen om hen heen.”