Zeezeiler Martijn Dijkstra ruilde zure mannen in voor zijn Prinses Mia

videoBRUINISSE - Martijn Dijkstra (46) uit Bruinisse heeft het ‘gewone leven’ even geprobeerd, maar had het snel gehad met saaiheid en zure mannen. Op zijn zeilschip Prinses Mia struint hij sindsdien de wereld af. Vanaf deze week met Melonie Damen (44), die hij maandag voor het eerst zag.

 1. Verhuurbedrijf slaat terug na actie PvdA tegen vermeende illegale verhuur woningen in Burgh-Haamstede
  PREMIUM

  Verhuurbe­drijf slaat terug na actie PvdA tegen vermeende illegale verhuur woningen in Burgh-Haamste­de

  BURGH-HAAMSTEDE - PvdA-fractievoorzitter Petri d’Anjou is te ver gegaan met haar beschuldigingen aan het adres van verhuurbedrijf BHVK-leisure in Burgh-Haamstede. Het raadslid slaat volgens directeur Tom van Rees de plank volledig mis met haar opmerkingen over vermeende illegale verhuur van gewone woningen aan recreanten. ,,Onze goede naam als bedrijf is ernstig geschaad", aldus Van Rees in een schriftelijke reactie.
 2. Topchef Wouter Kik: ‘Ik kan best bot zijn, maar ik vind mezelf geen eikel’
  PREMIUM
  PORTRET

  Topchef Wouter Kik: ‘Ik kan best bot zijn, maar ik vind mezelf geen eikel’

  Hij bracht z’n jeugd door op de boerderij, maar zijn toekomst lag daar niet. ,,Ik vind het boerenleven prachtig, maar heb er de ballen verstand van”, zegt Wouter Kik. ,,Ik ken het verschil niet tussen een trekker en een combine.” De keuken is zijn terrein. In restaurant De Vluchthaven in Bruinisse, waar Kik als 13-jarige jongen kwam te werken, werd de basis gelegd voor een bliksemcarrière als topkok.