Anne-Marie Maartens voor de deur van haar huis in Ellemeet. De bundel Van Zeeuwse Bodem is de vierde die ze met Bas Jongenelen maakte voor de poëzieweek.
Volledig scherm
PREMIUM
Anne-Marie Maartens voor de deur van haar huis in Ellemeet. De bundel Van Zeeuwse Bodem is de vierde die ze met Bas Jongenelen maakte voor de poëzieweek. © Sandra Schimmelpennink

Ze waren het niet plan, maar doen het nu toch: Korreltje Zeezout geeft een poëzieweekgeschenk cadeau

ELLEMEET - Ze waren het zó niet van plan. En ze hebben het zo tóch gedaan. Voor de vierde keer op rij geeft de stichting Korreltje Zeezout een poëzieweekgeschenk cadeau. De sonnettenkrans Van Zeeuwse Bodem smaakt naar meer.    

 1. Songwriter René Geelhoed solo, maar niet alleen: ‘Samen spelen is wat ik het meeste mis’
  PREMIUM

  Songwriter René Geelhoed solo, maar niet alleen: ‘Samen spelen is wat ik het meeste mis’

  ZONNEMAIRE - Na The Royal Engineers, Zeevruchtjes, Stones Sessions en een projectmatig uitstapje met de Zeeuwse Muziekschool in coronatijd (Blijf Binnen), voegt René Geelhoed weer een nieuwe tak toe aan zijn muzikale ontdekkingsreis. Onder de noemer Makelove verkent de 30-jarige songwriter uit Zonnemaire nu het solopad. ,,Gewoon, omdat het zo nét even praktischer is in deze krankzinnige periode om iets met je creativiteit te doen.” En ooit weer live, verruilt hij zijn vertrouwde piano voor de basgitaar.
 1. Zeg maar dag tegen je coronakapsel!
  Play

  Zeg maar dag tegen je coronakap­sel!

 2. Esmee in actie voor kika na overlijden vader
  Play

  Esmee in actie voor kika na overlijden vader