Het huidige pand van YourSurprise aan de Gouwepoort in Zierikzee is nog geen twee jaar in gebruik en nu al groeit het bedrijf met een webshop voor gepersonaliseerde cadeaus uit zijn jas.
Volledig scherm
PREMIUM
Het huidige pand van YourSurprise aan de Gouwepoort in Zierikzee is nog geen twee jaar in gebruik en nu al groeit het bedrijf met een webshop voor gepersonaliseerde cadeaus uit zijn jas. © Marieke Mandemaker

YourSurprise knalt alweer uit zijn jas, de webwinkel bouwt een halve hectare erbij in Zierikzee

ZIERIKZEE - Rond deze tijd vorig jaar werd het nieuwe pand aan de Gouwepoort feestelijk geopend en nu is webwinkel YourSurprise alweer bezig met uitbreiding. Er komt naast het huidige pand een bijna even groot gebouw op een oppervlakte van ruim een halve hectare. Daar moet YourSurprise voorlopig mee toe kunnen, volgens mede-directeur Wouter de Vries.

 1. ‘Geen vijf voor twaalf, maar één voor twaalf. En niet alleen bij de kapper’
  PREMIUM

  ‘Geen vijf voor twaalf, maar één voor twaalf. En niet alleen bij de kapper’

  BRUINISSE - ,,Je zal maar een kledingzaak hebben, of een horecazaak, een pedicuresalon of een schoonheidssalon: overal is het een schrijnende zaak”, zegt Nadine de Keijzer-van der Helm. Ze doet donderdagavond mee met de actie #lichtvoordathetuitgaat in haar kapsalon aan de Korte Ring in Bruinisse. Dat doet ze voor alle ondernemers. ,,Het is niet vijf voor twaalf, maar één voor twaalf”, waarschuwt ze.
 1. Lockdown treft ook de reptielen van Iguana
  Play

  Lockdown treft ook de reptielen van Iguana

 2. Cafébaas Marco is er helemaal klaar mee; hij opent dinsdag terras
  Play

  Cafébaas Marco is er helemaal klaar mee; hij opent dinsdag terras