Volledig scherm
Logo van Whatsapp

Whatsappen met gemeente Schouwen-Duiveland

ZIERIKZEE - Vanaf woensdag kunnen inwoners whatsappen met de gemeente Schouwen-Duiveland. 

Dat kan via het nummer 06-10115163. Dit nummer kan niet gebruikt worden om te bellen of voor het versturen van sms-jes. Het streven van de gemeente is tijdens werkdagen binnen twee uur op een bericht te reageren. Buiten werktijden (doordeweeks voor 8.30 uur en na 16 uur en in het weekend) krijg je de eerstvolgende werkdag voor 10 uur 's ochtends bericht. 

De uitbreiding met whatsapp past bij de doelstelling ‘Digitaal tenzij’. Met WhatsApp kunnen inwoners, bedrijven en gasten 24 uur per dag en 7 dagen in de week vragen versturen via de smartphone. De gemeente verstuurt geen privacygevoelige informatie via WhatsApp.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Hut van de toekomst in Zierikzee heeft zonnepanelen en waterzuivering
    PREMIUM
    VIDEO

    Hut van de toekomst in Zierikzee heeft zonnepane­len en waterzuive­ring

    ZIERIKZEE - Het kriebelt wel een beetje, moet kinderburgemeester Stan van der Wekken toegeven. Als twaalfjarige zou hij nog nét mee mogen doen en hij heeft ook al een paar vriendjes zien rondlopen. Maar zijn hoofdtaak dinsdagochtend beperkt zich tot de officiële opening van het huttendorp in het Hatfieldpark. Samen met zijn 'collega' Gerard Rabelink, omdat het de vijfde keer is dat het bouwfestijn onder de vlag van buurtvereniging Hart van Poortambacht wordt georganiseerd.