De paarden die in de openingsstoet liepen op de Burghse Ring sloegen niet op hol. Het gebeurde buiten het publiek, bij de trailers op een veldje achter de Hooge Burgh.
Volledig scherm
De paarden die in de openingsstoet liepen op de Burghse Ring sloegen niet op hol. Het gebeurde buiten het publiek, bij de trailers op een veldje achter de Hooge Burgh. © Valeska Nastaly

Weer paarden op hol tijdens Burghse Dag

BURGH-HAAMSTEDE -  ,,Paarden blijven paarden", zei stichtingsvoorzitter Ben Meddeler nog in voorbereiding op de Burghse Dag. Ondanks alle veiligheidsmaatregelen, sloegen vanmorgen toch nog twee paarden op hol tijdens het evenement. Er raakte, voor zover bekend, niemand gewond.

0 reacties

  1. Joost Deurloo uit Bruinisse opnieuw onverslaanbaar bij NK Oestersteken
    PREMIUM
    video

    Joost Deurloo uit Bruinisse opnieuw onverslaan­baar bij NK Oesterste­ken

    YERSEKE - Het officiële oesterseizoen begint over tien dagen, maar het Nationaal Kampioenschap Oestersteken in Yerseke biedt alvast een voorproefje. Aan een oesterput proberen elf deelnemers snel maar zorgvuldig 30 platte oesters open te steken. Joost Deurloo uit Bruinisse doet dat volgens de vakjury het beste. Hij wint voor de vijfde keer het NK. ,,Ik hoop dat ik volgend jaar weer mee mag doen.”