Volledig scherm
De beheerder van het dorpshuis trof vanochtend een ravage aan. © De Putmeet

Weer inbraak in dorpshuis Scharendijke

Voor de derde keer in een half jaar is er ingebroken in dorpshuis De Putmeet in Scharendijke. Vannacht is een bedrag van enkele honderden euro’s ontvreemd.

Scharendijke – De inbrekers hebben eerst geprobeerd via de gymzaaldeuren en achterdeur naar binnen te komen. ,,Dat is mislukt. Alles zat op slot. Ze zijn via de berging binnen gekomen en hebben cash-geld meegenomen. Opbrengsten van de verkochte kaarten voor de voorstelling van Zeeuwse Sien onder andere”, aldus beheerder Stèphanie Fennet. 

Binnenkort moeten er nieuwe deuren in het dorpshuis. ,,Opruimen en weer door”, aldus Fennet. Van een dorpsbewoner kreeg ze direct een gift voor het potje Zeeuwse Sien. ,,Voor de voorstelling van 11 mei zijn nog kaarten beschikbaar. Die kaarten zijn niet meegenomen.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Hostellerie Schuddebeurs is geen doorsnee toeristenfuik
    PREMIUM
    ACHTER DE SCHERMEN

    Hostelle­rie Schudde­beurs is geen doorsnee toeristen­fuik

    SCHUDDEBEURS - Waar het centrum is, vragen internationale gasten weleens aan receptioniste Sandra Fierens (46), geboren en getogen in Schuddebeurs. Ze kan er om lachen, want Hostellerie Schuddebeurs ís het centrum van het dorpje op Schouwen-Duiveland. Golfers en fietsers verblijven er graag. Deze krant keek in de keuken, de lobby en op hotelkamers. ,,Mijn brillenglazen besloegen van een half ontblote hotelgast.”