Léon Lammers, Karin van Veen en Margreet van Veen (vlnr) nemen deel aan de Bos en Duin-wandeltocht. De ATB-route op de Kop van Schouwen loopt over een dijkje omhoog. Bovenaan is echter een aarden wal aangelegd om fietsers te beletten deze route te nemen.
Volledig scherm
PREMIUM
Léon Lammers, Karin van Veen en Margreet van Veen (vlnr) nemen deel aan de Bos en Duin-wandeltocht. De ATB-route op de Kop van Schouwen loopt over een dijkje omhoog. Bovenaan is echter een aarden wal aangelegd om fietsers te beletten deze route te nemen. © Marieke Mandemaker

Waterschap dwarsboomt ATB-route met aarden wal

BURGHSLUIS - De pas geopende ATB-route op de Kop van Schouwen is na twee maanden al geblokkeerd bij de Westerseweg bij Burghsluis. De reden: Waterschap Scheldestromen wil daar helemaal geen fietsers hebben.

0 reacties

  1. Roep om woningen voor jonge mensen in vergrijzend Burgh-Haamstede
    PREMIUM

    Roep om woningen voor jonge mensen in vergrij­zend Burgh-Haamste­de

    John Bijl uit Burgh-Haamstede staat te springen om jonge mensen voor zijn groeiende bedrijf Vitro Plus. Dus heeft hij samen met dorpsgenoot Ron van der Deijl een plannetje uitgeknobbeld om 10 tot 15 tiny houses op een braakliggend stuk grond in hun dorp neer te zetten. Misschien kunnen Schouwen-Duivelandse bedrijven wel samen in zo’n wijkje investeren. ,,Dan hebben we ook nog zeggenschap over wie er in komen.”