Jo Stoel legt Roger Meij (l), Nico van Esch (m) en Hessel de Jong (r) uit hoe ze onlangs op het wandelpad langs de Zeepeduinen door een hard rijdende mountainbiker omver werd gereden.
Volledig scherm
PREMIUM
Jo Stoel legt Roger Meij (l), Nico van Esch (m) en Hessel de Jong (r) uit hoe ze onlangs op het wandelpad langs de Zeepeduinen door een hard rijdende mountainbiker omver werd gereden. © Ernesta Verburg

Wandelaars moeten duinpad bij Burgh-Haamstede straks toch delen met fietsers

BURGH-HAAMSTEDE - Na ruim twintig jaar touwtrekken tussen voor- en tegenstanders lijkt er nu toch een fietspad langs de Zeepeduinen bij Burgh-Haamstede te komen. De strook loopt straks deels over het bestaande voetpad, wat de aanleiding vormde voor het verzet van omwonenden als regelmatige gebruikers van de wandelroute.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Laatste ritje komt stuntman Rico duur te staan: ‘Tja, de politie kan niet blijven waarschuwen’
    PREMIUM
    update: met video

    Laatste ritje komt stuntman Rico duur te staan: ‘Tja, de politie kan niet blijven waarschu­wen’

    SCHARENDIJKE - Dat hij het braafste jongetje van de klas niet is, weet hij zelf ook wel. Rico de Jonge springt van hoge bruggen en drift er regelmatig op los met één van zijn auto's. Soms gaat dat goed, maar vaak ook mis. Zoals zaterdagmiddag op de Brouwersdam, waar hij het gestunt moest bekopen met drie bekeuringen van bij elkaar zo'n 1000 euro en een verplichte rijvaardigheidscursus. ,,Tja, de politie kan niet blijven waarschuwen, hè.”