In Zierikzee staken jongeren tijdens de jaarwisseling de kerstboom op het Havenplein in brand met een vuurwerkbom. Het vuur ging al snel weer uit en verooroorzaakte verder geen schade.
Volledig scherm
PREMIUM
In Zierikzee staken jongeren tijdens de jaarwisseling de kerstboom op het Havenplein in brand met een vuurwerkbom. Het vuur ging al snel weer uit en verooroorzaakte verder geen schade. © PZC

Vuurwerkvandalen blazen op Schouwen-Duiveland voor dik 18.000 euro aan gemeentelijke spullen op

Update 17:14 uurZIERIKZEE - Ondanks het vuurwerkverbod is er rond de jaarwisseling voor een aanzienlijk hoger bedrag aan gemeentelijke eigendommen vernield dan in 2019. Het schadebedrag wordt becijferd op 18.576, ruim drie keer zo veel als het voorgaande jaar. In totaal werden 46 objecten opgeblazen.

 1. Vrijheid van de ene buurman versus inkomsten van de andere: al 17 jaar gesteggel over Oud-Bommenede
  PREMIUM

  Vrijheid van de ene buurman versus inkomsten van de andere: al 17 jaar gesteggel over Oud-Bommenede

  ZONNEMAIRE - ,,Waarom zou mijn droom minder waard zijn dan die van de buren?” Buurman Ron van de Erve houdt vol dat hij geen zorgwoningen tegenover zijn woning aan de Kijkuitsedijk in Zonnemaire wil. En daarom wachten Brenda Voet en haar man Niek van Putte al zeventien jaar op groen licht voor het plan voor hun Résidence Oud-Bommenede. Het is nu wachten op een uitspraak van de Raad van State.
 1. Inwoners van Ritthem willen gevangenis verder weg
  Play

  Inwoners van Ritthem willen gevangenis verder weg

 2. Goese scholieren eindelijk weer samen om te sporten
  Play

  Goese scholieren eindelijk weer samen om te sporten