Regiomanager Marjolijn Theijssen van Spar (voor) en Dylan de Feiter en Rémon Verton van Elenbaas Staal en Joost Kommers en Elmar Hendriks van Instore ID zetten de puntjes op de i.
Volledig scherm
Regiomanager Marjolijn Theijssen van Spar (voor) en Dylan de Feiter en Rémon Verton van Elenbaas Staal en Joost Kommers en Elmar Hendriks van Instore ID zetten de puntjes op de i. © Sandra Schimmelpennink

Voormalige ‘schuur in ontbinding’ is nu supermarkt: nieuwe Spar Burgh-Haamstede opent de deuren

BURGH-HAAMSTEDE - Ze hebben ‘als gekken gewerkt’ en het was zonder twijfel de zwaarste bevalling die regiomanager Marjolijn Theijssen ooit heeft meegemaakt. Maar het resultaat mag er zijn. Vrijdagmorgen om 8.00 uur opent de gloedjenieuwe Spar in Burgh-Haamstede de deuren.

 1. Buurman tegen zorgchalet: ‘Ik wil gewoon dat het
hier blijft zoals het is’
  PREMIUM

  Buurman tegen zorgchalet: ‘Ik wil gewoon dat het hier blijft zoals het is’

  DEN HAAG/ZONNEMAIRE - Bewoner Ron van de Erve van de Kijkuitsedijk in Zonnemaire geniet intens van de rust in zijn woonomgeving, zei hij dinsdag tegen voorzieningenrechter Dick Slump van de Raad van State. Die moet dan ook snel een streep zetten door de vergunning waarmee zijn buren Niek van Putte en Brenda Voet zeventien zorgrecreatiewoningen en een gezondheidscentrum met drie behandelkamers mogen bouwen op hun akkerbouwbedrijf.
 1. Open Podium: Martijn Hop zingt graag alleen, maar nog liever samen
  Play

  Open Podium: Martijn Hop zingt graag alleen, maar nog liever samen

 2. Scooterrijder (16) zwaargewond bij botsing met auto in Cadzand
  Play

  Scooterrij­der (16) zwaarge­wond bij botsing met auto in Cadzand