Jaap Schoof (l) en een vrijwilliger van de Voedselbank Schouwen-Duiveland brengen een nieuwe voorraad etenswaren naar de opslag in de Mulockstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
Jaap Schoof (l) en een vrijwilliger van de Voedselbank Schouwen-Duiveland brengen een nieuwe voorraad etenswaren naar de opslag in de Mulockstraat. © foto Jan Bos

Voedselbank moet weg uit oude school in Zierikzee; ‘We zijn nog steeds keihard nodig’

ZIERIKZEE - De Voedselbank Schouwen-Duiveland moet op zoek naar een alternatieve locatie. De opslag en het uitdelen van pakketten gebeurt nu nog in een vleugel van basisschool De Meie aan de Mulockstraat in Zierikzee. Maar met de verhuizing van het speciaal onderwijs naar de nieuwbouw bij het Pieter Zeeman Lyceum, wordt het huurcontract op 30 april beëindigd.

  1. Skatend en lasergamend afscheid nemen van je oude school: ‘Dit is een droom’
    PREMIUM
    Video

    Skatend en laserga­mend afscheid nemen van je oude school: ‘Dit is een droom’

    Lekker doen wat je een half jaar geleden écht niet hoefde te proberen. Los gaan in de gangen en lokalen van het Pieter Zeeman Lyceum in Zierikzee. Leerlingen en docenten namen dinsdag afscheid van het oude schoolgebouw dat binnenkort wordt gesloopt. Ze scheurden met skateboards door de gangen, schoten met verfkogels op klasgenoten en er werd gedanst, graffity gespoten, archery tag beoefend en gelasergamed. ,,Dit is een droom.”