Manege Balans, bij de opening van de nieuwe rijhallen. Op voorgrond v.l.n.r Frans van der Meij, Marian van der Meij, Kor van der Werve, Dijantha Molenaar, Santoucha van der Meij, Lutina Wattel
Volledig scherm
Manege Balans, bij de opening van de nieuwe rijhallen. Op voorgrond v.l.n.r Frans van der Meij, Marian van der Meij, Kor van der Werve, Dijantha Molenaar, Santoucha van der Meij, Lutina Wattel © Ernesta Verburg

Vier Schouwen-Duivelandse clubs
strijden om titel Vereniging van het Jaar

ZIERIKZEE - Manege Balans en de stichting Paardrijden Gehandicapten uit Dreischor, sportvereniging MZC uit Zierikzee en de muziekverenigingen Crescendo uit Dreischor en Nut & Uitspanning uit Zonnemaire doen mee aan de verkiezing Vereniging van het Jaar. 

0 reacties

 1. Geen geranium maar een blokart of powerkite voor mensen met Parkinson
  PREMIUM

  Geen geranium maar een blokart of powerkite voor mensen met Parkinson

  Bewegen als je de ziekte van Parkinson hebt, is niet altijd makkelijk. Fysiotherapeut Lennen Jonker van Fysant doet z’n best het véél leuker te maken. Op de Parkinsonbeweegdag op woensdag 22 juni op het strand aan de Brouwersdam kunnen mensen met Parkinson blokarten, powerkiten, yogaën en kwissen. Deze doelgroep komt niet meer zo vaak op het strand, weet Jonker. ,,Dus ik hoop op een mooie dag, die ze niet snel zullen vergeten.”
 2. Geen polonaise meer met Nita, maar opvolgster Mieke staat te trappelen
  PREMIUM

  Geen polonaise meer met Nita, maar opvolgster Mieke staat te trappelen

  Jarenlang rende Nita Breeuwer (57) met kopjes koffie en ander lekkers door het dorpshuis van Ellemeet. Liep de polonaise met ‘haar biljarters’. En zorgde dat er vergaderd kon worden, begraven en gefeest. Maar na 15 jaar is de koek op. De dorpshuisbeheerster stopt ermee. Dorpsgenoot Mieke Snoek (41) volgt haar op. Zij is een heel ander type en zal het ook anders gaan doen. Toch is Snoek minstens zo bezield als haar voorganger.