Het verlaten Resort Haamstede wordt extra beveiligd tegen inbrekers.
Volledig scherm
Het verlaten Resort Haamstede wordt extra beveiligd tegen inbrekers. © Hans Neijman

Verlaten Resort Haamstede extra beveiligd tegen inbrekers

BURGH-HAAMSTEDE - Resort Haamstede en het naastgelegen villapark Livingstone hebben een beveiligingsbedrijf ingeschakeld tegen inbrekers. 

Nu de vakantieparken in Zeeland op last van de veiligheidsregio zijn gesloten voor toeristen, ligt het terrein er verlaten bij. Met het wegvallen van de sociale controle neemt ook de kans op inbraken toe, zoals in de rustige wintermaanden vaker de praktijk is. Bij Resort Haamstede en Livingstone zijn tijdelijk overzichtscamera’s geplaatst om het terrein ook op afstand extra goed in de gaten te kunnen houden.

  1. Brogum doet het nu anders: vakken tekenen op de dansvloer, dat werkt niet
    PREMIUM

    Brogum doet het nu anders: vakken tekenen op de dansvloer, dat werkt niet

    ZIERIKZEE - Nooit meer even hé-le-máál uit je dak gaan bij een concert, dansen tot de laatste zweetdruppel. Nooit meer fluiten en scanderen om een toegift. Het ‘nieuwe normaal’ noopt Brogum te zoeken naar wat wél kan binnen de 1,5 metersamenleving en drijft het Zierikzeese poppodium in de armen van de livestream. Met succes, ziet bestuursvoorzitter en drummer Swen Blikman. ,,Er gebeurt nu vaker dan voorheen iets bij Brogum én we trekken gemiddeld ook nog eens meer bezoekers.”