Volledig scherm
archieffoto © Thinkstock

Verkeersruzie begint bij Rotterdam en eindigt in Zierikzee: man uit Almere dreigt met knuppel

ZIERIKZEE - Een 34-jarige man uit Almere is gisteren aangehouden omdat hij iemand uit Renesse bedreigd had met een honkbalknuppel. Aanleiding was een verkeersruzie die begon op de A16, ter hoogte van Rotterdam en eindigde in Zierikzee. 

In de auto van de man troffen agenten niet alleen een knuppel aan, maar ook ruim 18 gram hennep en 22 xtc-pillen. Hij moest bloed afstaan aan een GGD-arts en mag in afwachting van het bloedonderzoek geen auto besturen. Zijn rijbewijs is afgenomen.

De automobilist uit Almere zou op de A16 een man uit Renesse hebben afgesneden. De Zeeuw reageerde daarop met een opgestoken middelvinger. De man uit Almere pikte dat niet en zette de achtervolging in. Hij bleef het voertuig achtervolgen tot in Zeeland. Bij de verkeerslichten in Sersooskere haalde de man uit Flevoland een knuppel tevoorschijn. Dat was voor Renessenaar reden om de politie te bellen. 

Agenten hielden beide auto's aan op bij de Laan van Sint Hilaire. De man uit Almere werd meegenomen naar het politiecellencomplex en deed daar afstand van de drugs en knuppel. Uit een speekseltest bleek dat hij onder invloed was van THC. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement