Volledig scherm
De N59 tussen Goes en Zierikzee © Google streetview

Verkeershinder N59: nacht- en weekendafsluiting tussen Zierikzee en Nieuwerkerk

ZIERIKZEE - De N59 tussen Zierikzee en Nieuwerkerk is van dinsdag 11 juni tot en met vrijdag 14 juni steeds van 20.00 uur tot 06.00 uur afgesloten richting Zierikzee vanwege werkzaamheden. 

Van vrijdag 14 juni 20.00 uur tot zaterdag 15 juni 12.00 uur en zaterdag 15 juni 20.00 uur tot zondag 16 juni 09.00 uur is dit weggedeelte in beide richtingen afgesloten voor verkeer. Houd rekening met omleidingsroutes, extra reistijd en onverwachte drukte. Zaterdagmiddag is de N59 beschikbaar voor verkeer. Er geldt dan een snelheidsverlaging. Er mag maximaal 50 kilometer per uur worden gereden.

Het verkeer richting Nieuwerkerk wordt omgeleid via de N654, de Nieuweweg en Stolpweg. Het verkeer richting Zierikzee wordt omgeleid via de Stolpweg naar Beldert en via de N654. Bij grote vertragingen wordt het verkeer omgeleid via de A29/A4. De omleidingsroutes staan met gele borden aangegeven. Regionaal verkeer kan in het weekend gebruik maken van de noordelijke en zuidelijke parallelweg langs de N59, hier geldt tijdelijk eenrichtingsverkeer.

De parallelwegen zijn tijdens de werkzaamheden in het weekend afgesloten voor fietsers. Zij worden per fietspendelbus vervoerd. Fietsers stappen op ter hoogte van de afsluitingen. Tijdens drukke momenten rijden er twee pendelbussen om de wachttijd te beperken. Er gelden geen vaste opstaptijden. De planning is onder voorbehoud. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement