Voor de nieuwbouw van 100 kampeerhuisjes zouden 404 staanplaatsen op camping Duinrand in Burgh-Haamstede het veld moeten ruimen. De vaste recreanten op de camping zien dat niet zitten.
Volledig scherm
Voor de nieuwbouw van 100 kampeerhuisjes zouden 404 staanplaatsen op camping Duinrand in Burgh-Haamstede het veld moeten ruimen. De vaste recreanten op de camping zien dat niet zitten. © Wendy Wagenmakers

Vaste gasten camping Duinrand krijgen nul op rekest van Raad van State: nieuwbouwplan niet geschorst

DEN HAAG/BURGH-HAAMSTEDE - De vaste standplaatshouders op camping Duinrand in Burgh-Haamstede zijn zonder succes naar de Raad van State gestapt met een schorsingsverzoek tegen het plan voor de bouw van honderd kampeerhuisjes op de camping.  De rechter zegt dat schorsing geen zin heeft omdat ontwikkelaar Fiorinvest voorlopig niets gaat doen op de camping. 

  1. Eigenaren camping Duinrand weigeren te vertrekken; ‘Laat maar komen die dagvaarding, ik heb er zin in’
    PREMIUM

    Eigenaren camping Duinrand weigeren te vertrekken; ‘Laat maar komen die dagvaar­ding, ik heb er zin in’

    BURGH-HAAMSTEDE - De vaste gasten van Duinrand lopen zich warm voor een hete zomer. De eigenaren van de vaste huisjes en stacaravans op de camping in Burgh-Haamstede hebben de opzegging van hun gehuurde grond door recreatie-ondernemer Machiel Blom naast zich neergelegd. ,,Het wachten is nu op dagvaarding voor de rechtbank", zegt Jos van der Maarel. ,,Laat maar komen. Ik heb er zin in!”