Marco en Gerwin van Vulpen, en Annelies Boot wachten geduldig tot ze door de Grevelingensluis kunnen varen. Op de achtergrond de kapotte brug, die al vijf maanden omhoog staat.
Volledig scherm
PREMIUM
Marco en Gerwin van Vulpen, en Annelies Boot wachten geduldig tot ze door de Grevelingensluis kunnen varen. Op de achtergrond de kapotte brug, die al vijf maanden omhoog staat. © Marieke Mandemaker

Varen door de Bruse sluizen vraagt planning: al vijf maanden beperkingen door kapotte brug

BRUINISSE - Gedachteloos een eind varen van de Grevelingen naar de Oosterschelde zit er even niet in. Goed plannen is nodig om wachttijden bij de Grevelingensluis te voorkomen. Een gevolg van het feit dat de brug bij Bruinisse al vijf maanden kapot is.

 1. Buurman tegen zorgchalet: ‘Ik wil gewoon dat het
hier blijft zoals het is’
  PREMIUM

  Buurman tegen zorgchalet: ‘Ik wil gewoon dat het hier blijft zoals het is’

  DEN HAAG/ZONNEMAIRE - Bewoner Ron van de Erve van de Kijkuitsedijk in Zonnemaire geniet intens van de rust in zijn woonomgeving, zei hij dinsdag tegen voorzieningenrechter Dick Slump van de Raad van State. Die moet dan ook snel een streep zetten door de vergunning waarmee zijn buren Niek van Putte en Brenda Voet zeventien zorgrecreatiewoningen en een gezondheidscentrum met drie behandelkamers mogen bouwen op hun akkerbouwbedrijf.
 1. 's Zomers geen auto's op boulevards, is dat een goed idee?
  Play

  's Zomers geen auto's op boulevards, is dat een goed idee?

 2. Thuiskoks: Gevulde paprika's van Chenine
  Play

  Thuiskoks: Gevulde paprika's van Chenine