Op het transferium in Renesse komen alle betrokken partijen bij elkaar om de nieuwe ontwikkelingen te demonstreren. Wethouder Ankie Smit, Panda van der Holst (Beachweb Sports), Igor Quik  (Stichting Duurzame Mobiliteit Zeeland), Sandra van Leeuwen Fietsverhuur aan Zee), Hans-Jan Verton (busbedrijf Van Oeveren), Kevin Lansbergen (Ondernemersvereniging Renesse), Roel Clement (manager fuel & charge CZAV) en wethouder Daniël Joppe (vlnr).
Volledig scherm
PREMIUM
Op het transferium in Renesse komen alle betrokken partijen bij elkaar om de nieuwe ontwikkelingen te demonstreren. Wethouder Ankie Smit, Panda van der Holst (Beachweb Sports), Igor Quik (Stichting Duurzame Mobiliteit Zeeland), Sandra van Leeuwen Fietsverhuur aan Zee), Hans-Jan Verton (busbedrijf Van Oeveren), Kevin Lansbergen (Ondernemersvereniging Renesse), Roel Clement (manager fuel & charge CZAV) en wethouder Daniël Joppe (vlnr). © Sandra Schimmelpennink

Vanaf het transferium in Renesse ga je als een prinsesje op pad

RENESSE - Je moet nog net zelf op het transferium in Renesse zien te komen. Maar vanaf daar kun je als een prinsesje op pad. Met een deelfiets naar het strand. En aan het eind van de dag met een gratis elektrische bus terug. Meer dan ooit word je deze zomer op het transferium in de watten gelegd.