ANP XTRA
Volledig scherm
© ANP XTRA

Van Weel Bethesda ziekenhuis gaat online

DIRKSLAND - Patiënten van het Van Weel Bethesda ziekenhuis kunnen voortaan voor een groot deel van de reguliere zorg zelf online afspraken maken of wijzigen. Met het programma Digitale Zorg wil het ziekenhuis patiënten meer betrekken en tijd besparen

 1. Emilie is 14 jaar weg uit Zeeland: ‘Ik herken niet alles in Burgh-Haamstede meer. Dat is helemaal niet leuk.’
  PREMIUM
  Eens een Zeeuw...

  Emilie is 14 jaar weg uit Zeeland: ‘Ik herken niet alles in Burgh-Haamste­de meer. Dat is helemaal niet leuk.’

  Emilie den Hartog (41) woonde 27 jaar in Zeeland voordat ze zich met haar vriend en diens dochters in de Bollenstreek en later in Aerdenhout vestigde. Nu verblijft ze met vriend en hond in een huurhuis in Zandvoort, druk op zoek naar een nieuwe woning in de buurt. ,,Zeeland zelf mis ik niet, omdat ik hier alles heb. Maar wel mijn vrienden en familie, omdat je gewoon niet even zomaar daar bent.”
 2. Zierikzee gaat aan de boemel; Bezoekers worden met pendeldienst naar de binnenstad gebracht
  PREMIUM

  Zierikzee gaat aan de boemel; Bezoekers worden met pendel­dienst naar de binnenstad gebracht

  ZIERIKZEE - Zierikzee gaat aan de boemel. In juli en augustus rijdt er dagelijks een pendeldienst tussen de grote parkeerterreinen aan de rand van de stad en het centrum. Met het elektrische treintje wil initiatiefnemer Frank van der Vorst bezoekers zo comfortabel mogelijk naar de binnenstad brengen en vice versa. ,,Ze kunnen op ieder willekeurig moment weer aan boord stappen én krijgen gelijk een kleine sightseeing op de koop toe.”