ThinkStock
Volledig scherm
© ThinkStock

Van rariteitenkabinet tot Hollandse Meesters in de Hermitage

ZIERIKZEE - Kunstdocente Imelda van der Linden houdt vrijdag 16 maart een lezing in het Burgerweeshuis in Zierikzee over de geschiedenis van het verzamelen en de expositie 'Hollandse Meesters uit de Hermitage', die tot eind mei in de Amsterdamse Hermitage is te zien.

0 reacties

 1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.
 2. Betty is kersvers beheerster van misschien wel het best bewaarde geheim van Nieuwerkerk
  PREMIUM

  Betty is kersvers beheerster van misschien wel het best bewaarde geheim van Nieuwer­kerk

  Eigenwijs waren ze. En bevlogen. Een clubje vrijwilligers hield Ons Dorpshuis in Nieuwerkerk jarenlang op eigen houtje en met ontiegelijk veel inzet draaiende. Tot daar, geholpen door corona, de klad in kwam. Toch staat het dorpshuis er als vanouds. Betty van ’t Hof (61), één van die vrijwilligers, gaat door. Als kersvers beheerster hoopt ze dat jong en oud het misschien wel ‘best bewaarde geheim van Nieuwerkerk’ snel komen ontdekken.