Zicht op de kantine van YourSurprise, waar gastvrouw Beatrijs Kreuzen dagelijks de maaltijden serveert. Naast haar staat Pieter van de Vate. Op de achtergrond is de zwarte glijbaan zichtbaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Zicht op de kantine van YourSurprise, waar gastvrouw Beatrijs Kreuzen dagelijks de maaltijden serveert. Naast haar staat Pieter van de Vate. Op de achtergrond is de zwarte glijbaan zichtbaar. © Marieke Mandemaker

Van glijbaan tot fitness: nieuw kantoor YourSurprise moet medewerkers van juiste motivatie en inspiratie voorzien

ZIERIKZEE - Met zijn vijftien jaar hoort YourSurprise tot de jonkies in het bedrijfsleven. Toch is de Zierikzeese webshop in cadeau-artikelen al toe aan zijn vierde kantoor. Sinds eind vorig jaar huizen ze aan de Gouwepoort.

Wie binnenloopt, ziet ‘m gelijk: de glijbaan. Een geintje, zegt mede-oprichter van YourSurprise Wouter de Vries. Maar wel eentje met een serieuze achterliggende gedachte. ,,Als je groei doormaakt, moet je jezelf als bedrijf niet ineens belangrijk gaan vinden.” 

  1. Aula's bij uitvaart zijn gevuld met leegte, ‘zo triest!’
    PREMIUM

    Aula's bij uitvaart zijn gevuld met leegte, ‘zo triest!’

    ZIERIKZEE - Door de veiligheidsmaatregelen rond het coronavirus mogen bij een uitvaart van een overledene maximaal dertig mensen aanwezig zijn. ,,De aula’s zijn gevuld met leegte”, hoort Rosalinde van Ingen Schenau. ,,Zo triest!” Wanneer iedereen die noodgedwongen thuis moet blijven nu eens een bloem met persoonlijk kaartje op een lege stoel laat leggen, bedacht de Schouwse kunstenaar. ,,Dan ervaren de nabestaanden op het moment dat ze achter de kist binnen komen, toch nog de warmte van al die mensen om hen heen.”