Volledig scherm
PREMIUM
René Geelhoed vindt zijn rust in Zeeland, hier bij de Heerenkeet aan de Oosterschelde. Als Rene Sebastian valt hij ook terug op zijn 'andere' roots: klassieke pianomuziek © Dirk-Jan Gjeltema

Van Chinese fans naar Zeeuwse roots

ZONNEMAIRE - René Geelhoed zet probleemloos een zaal op z'n kop. Maar keert nu terug naar zijn roots, met klassieke muziek geïnspireerd door Zeeuwse ruimte. 

 Nog maar een paar maanden geleden waande René Geelhoed (27) zich een Beatle toen hij met zijn band The Royal Engineers voor dolenthousiaste Chinezen stond te spelen. Als Rene Sebastian (Rene zonder streepje en in combinatie met zijn tweede naam) brengt de uit Zonnemaire afkomstige Geelhoed nu een album met preludes voor piano uit. In alle opzichten terug naar zijn roots.  

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Warming-up met muziek, water en fruit voor eerste schooldag in Renesse

    War­ming-up met muziek, water en fruit voor eerste schooldag in Renesse

    RENESSE - De leerlingen van basisschool Het Stapelhof in Renesse zijn vandaag dansend en gezond aan het nieuwe schooljaar begonnen. Naast een intensieve warming-up op muziek op het schoolplein onder begeleiding van Daniëlle van Tongeren, kregen alle kinderen een eigen waterfles. Deze dopper moet hen stimuleren op school meer water te drinken in plaats van zoetige drankjes. Daarnaast was er voor iedereen ook een fruitspies om tevens gezond eten aan te moedigen.