Vlnr: Willem Hoogerheide uit Scharendijke, Maarten van Strien uit Burgh-Haamstede en Nico Baart uit Zierikzee zijn alle drie coördinator en herstelvrijwilliger.
Volledig scherm
PREMIUM
Vlnr: Willem Hoogerheide uit Scharendijke, Maarten van Strien uit Burgh-Haamstede en Nico Baart uit Zierikzee zijn alle drie coördinator en herstelvrijwilliger. © Ernesta Verburg

Tussen fluitenkruid en meidoorn: vrijwilligers houden Schouwse wandelpaden tiptop bij

KERKWERVE - Was het ooit rechttoe-rechtaan ploeteren over polderwegen, tegenwoordig is wandelen een avontuur. Je kunt dwalen over dijken en akkers, door duinen en bossen. Met dank aan de mensen van het Wandelnetwerk Schouwen-Duiveland. Die houden 340 kilometer aan pad, tiptop bij.

 1. Vice-fractievoorzitter LSD Marcel Willemse stopt ermee 'na een op persoonlijk vlak heel zwaar jaar’
  PREMIUM

  Vi­ce-fractie­voor­zit­ter LSD Marcel Willemse stopt ermee 'na een op persoon­lijk vlak heel zwaar jaar’

  ZIERIKZEE - Vice-fractievoorzitter Marcel Willemse van LSD stapt uit de gemeenteraad van Schouwen-Duiveland. Willemse, tevens exploitant van lunchboerderij en golfbaan De Molenberg in Burgh-Haamstede, heeft in 2020 op persoonlijk vlak een ‘heel zwaar jaar doorgemaakt’, geeft hij aan in een verklaring. Dat ging ook ten koste van zijn eigen gezondheid en de energie om zich nog langer te kunnen inzetten voor de gemeenschap. ,,Ik heb altijd veel voor anderen gedaan en willen betekenen, nu is het tijd om even aan de Marcel BV te denken.”
 1. Volop sneeuwpret in Zeeland
  Play

  Volop sneeuwpret in Zeeland

 2. 'Zeeuwse Zuster' Cathelijne schrijft over haar werk
  Play

  'Zeeuwse Zuster' Cathelijne schrijft over haar werk