Volledig scherm
© HVZeeland

Traumahelikopter ingezet voor reanimatie in Ellemeet

ELLEMEET - De traumahelikopter uit Rotterdam is vanochtend ingezet om een fietser te reanimeren op de Ridderweg in Ellemeet.

De melding dat er iemand gereanimeerd moest worden kwam rond 10.50 uur binnen bij de hulpdiensten. Twee ambulances en een politie-eenheid zijn direct uitgerukt. Al snel werd ook een traumahelikopter opgeroepen. De politie meldt dat het om een medische noodsituatie gaat.

Het slachtoffer is in een ambulance behandeld en met spoed naar het ADRZ in Goes gebracht. De arts van het traumateam is meegereden in de ambulance, dus vloog de helikopter ook naar Goes. De brandweer van Goes stond stand-by bij het landen en opstijgen van de traumahelikopter. 

Het ongeval zorgde ervoor dat de weg enige tijd was afgesloten.

  1. Flierefluiter Maris Bom vindt uiteindelijk zijn route
    PREMIUM
    ik werk op schouwen-duiveland

    Fliereflui­ter Maris Bom vindt uiteinde­lijk zijn route

    BURGH-HAAMSTEDE - Het heeft even geduurd tot Maris Bom (37) zich rijp genoeg voelde om het bedrijf van zijn vader over te nemen. ,,Ik was nogal een flierefluiter’’, lacht hij wat verontschuldigend. Begin dit jaar zette hij toch de stap. Inmiddels verzorgt hij met DPA in Burgh-Haamstede wereldwijd allerlei soorten transport. Vervoer naar Afrika is zijn specialiteit. Niet vreemd gezien zijn achtergrond.