Verkeer op de Haringvlietbrug tussen de Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee loopt al snel vast, zeker als er per 9 augustus voor twee jaar een baan dichtgaat.
Volledig scherm
PREMIUM
Verkeer op de Haringvlietbrug tussen de Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee loopt al snel vast, zeker als er per 9 augustus voor twee jaar een baan dichtgaat. © Jeffrey Groeneweg/Qphoto

Toch geen megafiles op komst? Onderzoek naar minder vergaande afsluiting Haringvlietbrug

Minister Cora van Nieuwenhuizen laat onderzoeken of de voorgenomen verkeersmaatregelen op de Haringvlietbrug kunnen worden aangepast. Bezien wordt of de af te sluiten rijstrook in gebruik kan blijven voor hulpdiensten en ov, en mogelijk in de spits ook voor ander verkeer. Maar misschien beter nog: of met een trajectcontrole beide banen toch open kunnen blijven.

  1. Roep om soos voor jongeren op Burgh-Haamstede: ‘Er gebeurt hier helemaal niets’
    PREMIUM

    Roep om soos voor jongeren op Burgh-Haamstede: ‘Er gebeurt hier helemaal niets’

    BURGH-HAAMSTEDE - Zo’n 5,5 jaar geleden werden de laatste biertjes in Big S getapt. Toen viel het doek voor de 47 jaar oude jeugdsoos in Burgh-Haamstede. Maar er staat een nieuwe generatie op. Priscilla Bulte en haar vriend Stephan Dortwegt, allebei 23 jaar, willen de soos terugbrengen naar hun dorp. ,,Het is hartstikke stil hier. Willen wij iets leuks doen dan moeten we in de auto naar Renesse.”