Volledig scherm
© Marieke Mandemaker

Ticketverkoop dance-event Beachboom van start

BROUWERSDAM - De ticketverkoop voor Beachboom gaat vrijdag 16 februari van start. Het Zeeuwse dance event wordt zaterdag 11 augustus gehouden, van 16.00 tot 1.00 uur. 

Voor een Early Bird ticket betaal je 35 euro in plaats van 39,50 euro. Ook de VIB-tickets (Very Important Beachboomer) zijn goedkoper: 99 euro in plaats van 120 euro. VIBs hebben toegang tot een overdekte verhoging op het terrein waar exclusieve hapjes worden uitgedeeld en waar drankjes gratis zijn.

Thema, line-up en dresscode van de tweeëntwintigste editie van Beachboom  worden medio maart bekend gemaakt. Tickets zijn hier te koop

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Hut van de toekomst in Zierikzee heeft zonnepanelen en waterzuivering
    PREMIUM
    VIDEO

    Hut van de toekomst in Zierikzee heeft zonnepane­len en waterzuive­ring

    ZIERIKZEE - Het kriebelt wel een beetje, moet kinderburgemeester Stan van der Wekken toegeven. Als twaalfjarige zou hij nog nét mee mogen doen en hij heeft ook al een paar vriendjes zien rondlopen. Maar zijn hoofdtaak dinsdagochtend beperkt zich tot de officiële opening van het huttendorp in het Hatfieldpark. Samen met zijn 'collega' Gerard Rabelink, omdat het de vijfde keer is dat het bouwfestijn onder de vlag van buurtvereniging Hart van Poortambacht wordt georganiseerd.