Vaste gasten claimen gelijk om 12.00 uur hun plek bij restaurant De Beuze in Zierikzee. Links bij raam Leny Born (l) en Bea Poppe, middenvoor dochter Marjo (l) en moeder Ina Giljam (r), en rechts bij het raam Maarten en Jolande Hardon. Marjo en Ina genieten vooral van het mensen kijken. ,,Als we in de stad zijn, gaan we altijd hier bij De Beuze zitten."
Volledig scherm
PREMIUM
Vaste gasten claimen gelijk om 12.00 uur hun plek bij restaurant De Beuze in Zierikzee. Links bij raam Leny Born (l) en Bea Poppe, middenvoor dochter Marjo (l) en moeder Ina Giljam (r), en rechts bij het raam Maarten en Jolande Hardon. Marjo en Ina genieten vooral van het mensen kijken. ,,Als we in de stad zijn, gaan we altijd hier bij De Beuze zitten." © Sandra Schimmelpennink

Terrasbezoekers vieren feest in Zierikzee: ‘We hebben wat in te halen, dus straks gaan we weer’

videoZIERIKZEE -  ,,Oh, héérlijk! Ik heb het zóóó gemist.” Voor Leny Born (83) kan haar dag niet meer stuk. Eindelijk zit ze weer op haar vaste plek. Tegen de gevel, naast de ingang van restaurant De Beuze in Zierikzee. ,,Ik heb me er zo op verheugd.” Het is feest, zowel voor de bediening als de gasten van de horeca, nu de terrassen weer open zijn.