Gideon Droppert met zijn echtgenote Mardoe Kooiman en zoontje Rex (7) zijn nog flink aan het klussen in de nieuwe zaak aan de Nieuwe Bogerdstraat 2 in Zierikzee. Binnen is alles nog kaal, alleen de ramen zijn al voorzien van het nieuwe logo.
Volledig scherm
PREMIUM
Gideon Droppert met zijn echtgenote Mardoe Kooiman en zoontje Rex (7) zijn nog flink aan het klussen in de nieuwe zaak aan de Nieuwe Bogerdstraat 2 in Zierikzee. Binnen is alles nog kaal, alleen de ramen zijn al voorzien van het nieuwe logo. © Marieke Mandemaker

Te grote pannenkoeken voor te grote borden: Gideon Droppert heeft eindelijk zijn eigen restaurant in hartje Zierikzee

ZIERIKZEE - Over zijn eigen favoriet hoeft hij niet lang na te denken: ,,Een pannenkoek met spek, kaas, stroop en pindakaas! Die komt absoluut op het menu", belooft Gideon Droppert. De 46-jarige Zierikzeeënaar opent binnenkort de zaak die hij miste in het hartje van zijn stad: een pannenkoekenrestaurant, genaamd Dikke Pannenkoeken Toren.

  1. Politie Renesse alert op illegale feestjes, harde muziek en lachgas: ‘We weten precies waar we moeten zijn’
    PREMIUM
    Reportage

    Politie Renesse alert op illegale feestjes, harde muziek en lachgas: ‘We weten precies waar we moeten zijn’

    RENESSE - Jarenlang was het rustig in Renesse. Met hulp van Duitse collega's had de politie op zomerse zaterdagavonden de boel onder controle. Dit jaar is het lastiger. Omdat de kroegen al om middernacht sluiten, zoeken jongeren elders vertier. ,,Het was voor ons ook even wennen", zegt politieman Richard den Boer. ,,Maar inmiddels weten we precies waar we moeten zijn."