Wethouder Ankie Smit en voorzitter van de dorpsraad Dreischor Leone van der Sar onthullen onder toeziend oog van ontwerper Willem Hesseling het bord 'mooiste ringdorp'.
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Ankie Smit en voorzitter van de dorpsraad Dreischor Leone van der Sar onthullen onder toeziend oog van ontwerper Willem Hesseling het bord 'mooiste ringdorp'. © Sandra Schimmelpennink

Straks weet iedereen ‘het mooiste ringdorp’ Dreischor te vinden

DREISCHOR - ,,Dreischor is niet een dorp waar je zomaar langskomt, want het ligt niet aan de doorgaande wegen.” Maar als het aan Ria Geluk en de andere drie leden van de werkgroep Ringdorp Dreischor ligt, heeft straks iedereen een reden om erheen te gaan. De onthulling donderdagmiddag van het bord ‘Welkom in Dreischor, het mooiste ringdorp’ is onderdeel van een grootschaligere dorpspromotie.

 1. Schouwen-Duiveland stelt voorwaarde aan twee ton voor overgang jeugdhulp Intervence
  PREMIUM

  Schou­wen-Duiveland stelt voorwaarde aan twee ton voor overgang jeugdhulp Intervence

  ZIERIKZEE - Natuurlijk betaalt Schouwen-Duiveland mee aan een zo rimpelloos mogelijke overgang van de jeugd- en gezinszorg van Intervence. Maar de drie andere organisaties die deze taak in Zeeland gaan uitvoeren, mogen dat geld pas aanspreken op het moment dat de hele gang van zaken goed is geregeld. ,,En is er in die overgangsperiode meer geld nodig, kom dan terug bij deze raad, dan zullen we daar opnieuw naar kijken", aldus LSD-raadslid Laurence Haack.
 1. Nadie schrijft in stacaravan in Bruinisse liefdesliedjes op bestelling
  Play

  Nadie schrijft in stacaravan in Bruinisse liefdes­lied­jes op bestelling

 2. Zeeuwse thuiskoks: Thijs maakt zalm in pancetta
  Play

  Zeeuwse thuiskoks: Thijs maakt zalm in pancetta