Volledig scherm
© Eldridge Pentury

Straatrover in Zierikzee druipt af als hij hond van slachtoffer ziet

ZIERIKZEE - Een vervaarlijk uitziende hond heeft zijn baasje in Zierikzee afgelopen nacht behoed voor een overvaller.  

De eigenaar liet rond middernacht zijn hond uit op de Leversdijk, toen tussen het Leversdijksepad en de Willem van Oranjelaan een man uit het hoge gras tevoorschijn kwam. Deze probeerde de hondeneigenaar te beroven, maar schrok toen hij de hond zag en rende weg in de richting van Schuddebeurs. 

De politie zoekt mogelijke getuigen van de poging tot overval. De dader was een lichtgetinte man van 190 cm, in een rood shirt, een korte witte broek en een zwarte baseballcap met in witte letters LA. Tips voor politie kunnen worden gemeld via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Debora (24) werkt in vluchtelingenkamp op Lesbos: ,,Hoe zeg je liefdevol ‘nee’ als alles in je schreeuwt dat je deze mensen moet helpen?”
    PREMIUM

    Debora (24) werkt in vluchtelin­gen­kamp op Lesbos: ,,Hoe zeg je liefdevol ‘nee’ als alles in je schreeuwt dat je deze mensen moet helpen?”

    BRUINISSE - Een moeder met een pasgeboren baby en een kindje van amper één jaar smeekt om een droog, warm plekje in het vluchtelingenkamp op het Griekse eiland Lesbos. Maar alles wat Debora Molenaar haar op dat moment kan bieden, is een modderig tentje aan de rand. Het is de dagelijkse praktijk voor de 24-jarige hulpverlener uit Bruinisse. Voor de feestdagen is ze even terug op het thuishonk. Om emotioneel bij te tanken.