Volledig scherm
Stef Bos © Theaters aan Zee

Stef Bos komt zingen en vertellen in Zierikzee

ZIERIKZEE - Donderdag 24 oktober geeft hij ’s avonds een soloconcert in de Nieuwe Kerk in Zierikzee, maar ’s middags schuift schrijver en liedjeszanger Stef Bos eerst aan in de Platenlounge op het Zierikzeese Havenplein. 

Daar leest hij in een ongedwongen sfeertje gedichten voor en vertelt hij meer over zijn liedjes en projecten en over wat hem zoal beweegt.

In de Platenlounge zijn boeken, cd’s en dvd’s van Stef Bos te koop. Inclusief zijn nieuwste boek Ruimte die hij samen met fotografe Lieke Anna maakte. Behalve een persoonlijke ontmoeting met Stef Bos kunnen mensen zijn boeken en cd’s in de winkel ook ter plekke laten signeren. 

Stef Bos bezoekt de Platenlounge om 15.30 uur. De entree is gratis. Er is maar een beperkt aantal zitplaatsen, maar staan kan wel. Aanmelden hoeft niet, maar is wel handig. Dat kan via: info@marmur.nl. ’s Avonds treedt Stef Bos met zijn soloprogramma Ruimte op in de Nieuwe Kerk. Dat programma begint om 20.15 uur. Kaarten hiervoor zijn te koop via theatersaanzee.com  

Volledig scherm
De Platenlounge van Louis Kleingeld en Marijke Folkertsma aan het Havenplein 6 in Zierikzee barst zo al van de sfeer. Met Stef Bos in huis kan het alleen maar nóg beter worden © Wendy Wagenmakers